English (UK)Nederlands (NL)

kin epred1ombouw1

Sinds de komst van de DVDspeler zijn er steeds meer mensen die hun oude film opnamen willen omzetten naar DVD. Echter voor velen is dit veel te moeilijk, ze hebben de apparatuur niet, vinden het teveel werk of weten gewoon niet hoe dat moet. Een projector hebben deze mensen vaak wel, maar gebruiken deze niet vaak meer of hebben geen ruimte om deze neer te zetten.
Zou het niet handig zijn om deze film opnamen op DVD te hebben?
Hierbij kunnen wij uw projector aanpassen om deze geschikt te maken voor het zelf omzetten van oude video opnamen (super8, single8, dubbel8, 16mm, etc.) en op DVD of video op te nemen. Bij deze electronische aanpassing worden motorinstellingen van uw projector veranderd. U krijgt dan een goed beeld zonder trillingen en balken.

Nieuw
- We leveren nu systemen die uw films gelijk omzetten naar Blu-Ray de nieuwe TR3HD met een bijzondere beeld weergave, die u meer laat zien dan de normale projectie op het scherm en dit is uniek.
- Kunee cleansysteem deze haalt stof weg en geeft een helder beeld en zorgt ervoor dat strepen (kabels genoemd) minder zichtbaar worden, mede door toevoeging van de vloeistof. Rolletjes zijn los leverbaar, per twee verpakt en zijn uitwisselbaar en appart te bestellen en dus ook de vloeistof.

Heeft u nog vragen omtrent deze aanpassing en/of onderhoud van uw projector, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Nieuws

- Nieuwe website online

- SCD-3 met 750 slides/h

Zoeken